U bent hier: Home » Actueel » Agenda

Agenda

Een bezoek aan het Heemkundecentrum in Hattem is op dinsdagmiddag weer mogelijk.
Omdat we het belangrijk vinden dat onze vrijwilligers gezond blijven gaan we werken volgens enkele regels.
Voor een bezoek kunt u op dinsdagmiddag een afspraak maken wanneer het centrum open is. Telefoonnummer: 038-4447404 (vanaf 13.30 uur)
Wil men het centrum bezoeken dan gaan we er van uit dat u rekening houdt men onze vrijwilligers, dus niet komen wanneer u verkouden bent of mogelijk met mensen in contact bent geweest die iets onder de leden hebben. Bij binnenkomst de handen reinigen en afstand houden. Wij zorgen dat er voldoende gelucht wordt.

Het rooster van de werkgroepbijeenkomsten ziet er als volgt uit en vinden plaats in ons centrum, Molenbelt 2A te Hattem.: Fotoarchief elke dinsdag vanaf 13.30 uur.
Geschiedenis elke eerste dinsdag van de maand vanaf 19.30 uur.
Dialect elke eerste woensdag van de maand vanaf 14.00 uur
Monumenten maandag om de 4 weken vanaf 28 september vanaf 19.30 uur
En het algemene bestuur komt bij elkaar op maandag 8 september om 19.30 uur.