Expositie Historisch Hattem

De Vereniging Heemkunde Hattem houdt in september een aantal open dagen met een expositie over foto’s en beeldmateriaal van Historisch Hattem. De expositie heeft plaats in het Molenhuis achter de Molen aan de Noordwal.

De opening is op monumentendag zaterdag 11 september om 11.00 uur.

Voorts op alle zaterdagen van 11.00 – 16.00 uur en alle woensdagen van 13.00 – 16.00 uur in maand september.

De expositie is vooral om – naast ons kwartaalblad – aan iedereen te laten zien wat er allemaal aan mooi historisch materiaal is. Voorts om de leden en belangstellenden de gelegenheid te bieden elkaar na een lange tijd dat de werkgroepen niet bijeen konden komen, weer te ontmoeten.

De expositie is mogelijk geworden door een legaat van mevrouw E.G. Vergeer en met een subsidie van de gemeente Hattem, waarvoor we zeer erkentelijk zijn. Het is tevens aanleiding geweest om een aantal technische voorzieningen  voor het bewaren van beeld te moderniseren.

U bent van harte uitgenodigd !

Het bestuur van de Vereniging Heemkunde.

Voor vragen of nadere informatie:

Leen Weeda. Tel: 038-4447404 / email: voorzitter@heemkundehattem.nl

of info@heemkundehattem.nl