U bent hier: Home

Welkom bij Heemkunde Hattem

Kerstmarkt 9 december van 14.00 tot 21.00 uur.

Aan de leden van Heemkunde Hattem,

Het is een tijd geleden dat we met een kraam op de Kerstmarkt hebben gestaan. Om onze kas te spekken hebben we ons ingeschreven en samen met de winkel van Angela hebben we een kraam. Gezellig bij de bloemen van Karin en de oliebollenkraam van Visser.

We gaan kwartaalbladen aanbieden en kaarten in een pakje van vier. Ook eventueel op verzoek. Het Heemkunde centrum is open en aan de hand van een powerpoint kunnen mensen ook kaarten bestellen. We zijn op zoek naar mensen die het leuk en gezellig vinden om ons een uurtje te helpen. Ook voor jongeren een leuke manier om eens kennis te maken met Heemkunde.

Laat het ons weten of je je ook een tijdje wil inzetten.

Opgeven per mail: vicevoorzitter@heemkundehattem.nl

We zien jullie graag.

Het bestuur Heemkunde Hattem.

===========================================================================================

Door de afgekondigde maatregelen en de richtlijnen van het RIVM i.v.m. Corona ontvangen we op dinsdagmiddag geen bezoekers in het  Heemkundecentrum.

Wanneer u contact met ons wil opnemen dan kan dat via de info onder het hoofdje contact of werkgroepen.

Er staan weer nieuwe foto's op de site. Vanaf nu zet de fotowerkgroep er elke maand weer een aantal bij.

alle nieuwsberichten bekijken >